Беседін: Сподіваюся, сама травма тепер точно позаду

Беседін: Сподіваюся, сама травма тепер точно позаду

Укрінформ
Форвард київського футбольного клубу "Динамо" Артем Беседін поділився враженнями від своєї першої гри після тривалого відновлення.

Артем Беседін, який 18 листопада відіграв проти донецького "Олімпіка" (3:0) весь перший тайм, зокрема, зазначив, що пропустив цілий місяць і наразі для нього першочергове завдання - відновити втрачені кондиції і плавно увійти в ігровий ритм.

"3:0 - хороший результат. Найголовніше, що ми не пропустили. Проти цього суперника завжди цікаво грати. Не став винятком і сьогоднішній матч. Вважаю, ми провели дуже хороший спаринг.

Тепер чекатимемо повернення наших "збірників" і почнемо тренування у повному складі. Збірники грали, я працював, у деяких хлопців був відпочинок. Важливо, щоб після паузи і перед наступним офіційним поєдинком всі хлопці перебували в однакових кондиціях. У нас попереду ще п'ять матчів, їх необхідно зіграти без очкових втрат, щоб зі спокійною душею піти у відпустку.

Чи повністю відновився? Однозначно відповісти ще не можу. Але справи однозначно вже краще, нога не турбує, але все одно краще перестрахуватися і поберегтися, і, думаю, все буде добре. Сьогодні провів перший матч після дуже тривалої паузи. Зіграв один тайм, відчував себе нормально. Найголовніше, що зараз вже ніяких дискомфортних відчуттів немає. Я пропустив цілий місяць, а до цього була ще одна пауза приблизно такої ж тривалості. Втратити форму дуже легко, це відбувається швидко. А часу, щоб набрати її знову, потрібно у два-три рази більше. Сподіваюся, сама травма тепер точно позаду. Нікому не побажаю пережити відчуття футболіста, коли він травмований. Наразі для мене першочергове завдання - відновити втрачені кондиції і плавно вклинитися в ігровий ритм", - цитує Бесєдіна прес-служба ФК "Динамо".

Читайте також: «Динамо» обіграло «Олімпік» в контрольному матчі

Як повідомляв Укрінформ, 18 листопада "Динамо" і "Олімпік" провели контрольний матч, який завершився перемогою киян з рахунком 3:0. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-