Футбол: словацькі ЗМІ у захваті від тренерського дебюту Павела Гапала

Футбол: словацькі ЗМІ у захваті від тренерського дебюту Павела Гапала

Укрінформ
Дебютна перемога Павела Гапала на посаді головного тренера футбольної збірної Словаччини в Лізі Націй УЄФА над Україною (4:1) у Трнаві справила величезне враження на словацькі ЗМІ.

ЗМІ зазначають, що особливо у словацької збірної сподобалася якісна підготовка реалізації стандартів, повідомляє Zbirna.com.  

"Після дуже хорошої гри Словаччина досягла відмінного результату. Озираючись назад, вже можна сказати: і тренер, і гравці плідно попрацювали. Особливо сподобалася якісна підготовка реалізації стандартів. Дуже показовим перший гол Альберта Руснака - нестандартний розіграш, щільний удар і гол. Все просто, але це результат довгих тренувальних занять. Новинками від Гапала стали також високий пресинг та блискавичні переходи від оборони до атаки. З такою грою збірної Словаччини Україна не мала шансів на перемогу", - зазначає Profutbal.

А ось словацьке видання Sport захоплюється грою атакуючого хавбека Альберта Руснака.

"Без натяків можна сказати, що Альберт Руснак у матчі з Україною був кращим гравцем на полі. На 6-й хвилині він сам відкрив рахунок, а потім у другому таймі асистував Адаму Зреляку і Роберту Маку. Згідно з хокейною термінологією він напрацював на три канадські залікові очки. Схоже, що гравцям збірної зміна тренера стала добрим струсом. У вчорашньому матчі словаки  грали у футбол, весело, із запалом", - пише Sport.

Читайте також: Андрій Шевченко: Ми повинні вчитися на помилках

Додамо, що після цієї гри збірна України перервала свою безпрограншу серію, яка налічувала 9 матчів. Втім, ця зустріч не мала для підопічних Андрія Шевченка турнірного значення, оскільки вони достроково виграли групу В1 і підвищилися у класі турніру Ліги націй УЄФА.

Становище у групі: Україна - 9 очок (після 4-х ігор), Словаччина - 3 (3), Чехія - 3 (3).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-