Два італійських клуби готові купити Циганкова – скаут

Два італійських клуби готові купити Циганкова – скаут

Укрінформ
Півзахисник «Динамо» вже влітку може переїхати в Європу.

Скаут італійського клуба «Кальярі» Алекс Великих розповів про інтерес клубів Серії А до 21-річного півзахисника київського «Динамо» і збірної України з футболу Віктора Циганкова. Про це повідомляє Sport.ua.

«Циганков вже грає в головній команді, він два сезони проводить дуже вдало в Європі, має хорошу європейську пресу. Вважаю, що акліматизується Циганков в Європі дуже швидко. Але все залежатиме від того, в який чемпіонат він перейде і в яку команду.

До літа він ще залізно залишиться в «Динамо» і виступатиме в єврокубках, набуваючи другий рік європейський досвід. Це важливо для його становлення. На наступний рік, якщо кияни не проб'ються до Ліги чемпіонів і не будуть посилені футболістами, які вміють грати, йому варто задуматися. Тому що в європейському футболі, якщо ти не граєш в м'яч, ти не цікавий ТОП-клубам. Відповідно, Циганков зараз цікавий.

Так от якщо «Динамо» зможе запропонувати гру комбінаційну, на утримання м'яча, гру красиву, в яку міг би грати Циганков, де «Динамо» домінувало б, де грало б з м'ячем, тоді він ще може залишитися в «Динамо». Якщо кияни умовно не будуть іти в цьому напрямку, а продовжать грати довгими м'ячами, Циганкову, вважаю, потрібно розглянути пропозиції, які до нього надходять. Тобто клуб, в який він може перейти, повинен грати в футбол. А не в антифутбол. І повинен виступати в єврокубках. Циганкову потрібні єврокубки.

Читайте також: Циганков, Малиновський та Миколенко - у ТОП-100 кращих футболістів Ліги Європи

Які італійські клуби готові зробити пропозиції по Циганкову? Все знову-таки залежить від ціни. Я не можу розкривати багато деталей, тому що це не коректно з моєї сторони. Це не стосується «Кальярі». «Кальярі» на даний момент не той клуб, який розглядає Циганкова, як футболіста-вкладення. Тому що вкладення в Віктора в районі 20 мільйонів. Вкласти в гравця стільки зараз «Кальярі» собі не дозволить. Але інші італійські клуби - так. 20 мільйонів - це гранична ціна, за яку цей футболіст був би цікавий. Вище 20 мільйонів для італійських клубів навряд чи буде можливо. Наскільки я знаю, зараз два італійські клуби розглядають можливість зробити пропозицію», - вважає Великих.

У цьому сезоні Циганков провів за «Динамо» 23 матчі у всіх турнірах, де забив 7 м'ячів і віддав 7 результативних передач. Портал Transfermarkt оцінює футболіста в € 8 мільйонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-