Хорват Чилич обіграв американця Ізнера в матчі Підсумкового турніру ATP

Хорват Чилич обіграв американця Ізнера в матчі Підсумкового турніру ATP

Укрінформ
Сьома "ракетка" світу хорват Марін Чилич здобув вольову перемогу над американцем Джоном Ізнером (10) в матчі другого туру групи Густаво Куертен Підсумкового турніру Асоціації тенісистів-професіоналів (ATP), який проходить в Лондоні (Велика Британія).

Зустріч тривала 2 години 16 хвилин і завершилася з рахунком 6:7 (2:7), 6:3, 6:4 на користь Чилича, повідомляє Укрінформ.

Раніше в рамках цієї ж групи зустрілися серб Новак Джокович (1) і німець Олександр Звєрєв (5). Матч завершився перемогою представника Сербії з рахунком 6:4, 6:1. У зустрічах першого туру Чилич програв Звєрєву (6:7 (5: 7), 6:7 (1: 7)), а Ізнер поступився Джоковичу (4:6, 3:6).

Після двох турів Чилич ділить другу і третю сходинки зі Звєрєвим, обидва спортсмени здобули по одній перемозі і зазнали по одній поразці. Ізнер замикає квартет, програвши обидві зустрічі. Лідирує в групі Джокович, який має дві перемоги. У наступному турі Чилич зустрінеться з Джоковичем, а Ізнер зіграє зі Звєрєвим.

Читайте також: Теніс: третя "ракетка" України Ястремська розпочала підготовку до нового сезону

У Підсумковому турнірі ATP беруть участь вісім найсильніших тенісистів світу. Вони розбиті на дві групи, з яких до півфіналу вийдуть по два кращих спортсмена за підсумками кругового турніру. Через травми не змогли взяти участь іспанець Рафаель Надаль (2) і аргентинець Хуан Мартін дель Потро (4), яких замінили відповідно японець Кей Нісікорі (9) та Ізнер.

Загальний призовий фонд Підсумкового турніру ATP становить $8 млн. Змагання завершаться 18 листопада.

На фото: Марін Чилич.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-