У Києві засідала комісія НОК з підвищення кваліфікації тренерів та стратегії підготовки

У Києві засідала комісія НОК з підвищення кваліфікації тренерів та стратегії підготовки

Укрінформ
У столичному  Олімпійському домі 14 листопада пройшло засідання комісії НОК з підвищення кваліфікації тренерського складу та стратегії олімпійської підготовки.

Участь у роботі комісії взяли президент НОК України Сергій Бубка та директора науково-практичного медичного центру дитячої кардіології та хірургії МОЗ України Ілля Ємець. Головував   професора Володимир Платонов, повідомили Укрінформу у прес-сложбі НОК. 

"Комісія опікується стратегічним напрямком, адже всі ми розуміємо, що без кваліфікованих спеціалістів не буде високих результатів у спортсменів. Згідно досліджень Міжнародного олімпійського комітету, вплив тренера на формування і розвиток атлета колосальний - 83 відсотки інформації спортсмен отримує саме від наставника. У своїй діяльності НОК приділяє велику увагу підвищенню кваліфікації кадрів. Переконаний, треба й надалі вести активну роботу в цьому напрямку", - сказав під час заходу Сергій Бубка.

Він висловив щирі слова вдячності центру "Кардіоплюс" та особисто видатному лікарю Іллі Ємцю, з якими НОК розпочав активну співпрацю.

Читайте також: Бубка привітав українських каратистів з успішним виступом на чемпіонаті світу-2018

Члени Комісії розглянули можливі напрямки стратегії підготовки атлетів України до  Олімпіади в Токіо-2020, створення системи медичного супроводу кар'єри провідних спортсменок країни, обговорили роботу центру підвищення кваліфікації тренерів Національного університету фіхичного виховання і спорту України тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-