Малиновський: У найближчих матчах ви побачите дещо цікаве

Малиновський: У найближчих матчах ви побачите дещо цікаве

Укрінформ
Новий лідер збірної України вважає, що потрібно перемагати в кожному матчі.

Півзахисник збірної України Руслан Малиновський поділився своїми очікуваннями від матчів проти Словаччини та Туреччини. Про це повідомляє Sport Arena.

«Звичайно, готові повністю викладатися на футбольному полі. Це будуть класні матчі проти хороших суперників, завжди хочеться грати в таких матчах високого рівня - здається, навіть в чемпіонаті не завжди такі є. Буде цікаво себе перевірити. Плюс, знову ж таки, ми вже вирішили задачу, так що наступна зустріч покаже, як хлопці ставляться до цих ігор.

Дуже важливо підготуватися ментально: потрібно виходити і бути голодними до перемог. У збірної повинен бути менталітет переможців. Неважливо, матч товариський чи офіційний - потрібно намагатися вигравати весь час.

Читайте також: Андрій Шевченко: На нас чекають важливі матчі, в яких зробимо акцент на молодих футболістів

Уже була невелика теорія, Андрій Миколайович підказав деякі нові тактичні моменти. У найближчих матчах ви побачите дещо цікаве. Нам потрібно зараз адаптуватися, уважно, як губка, вбирати інформацію, тому що інформації нам дають досить, причому інформацію нову. Потрібно в максимально короткі терміни це все зрозуміти, перенести з тренувального процесу на поле», - заявив Малиновський.

Нагадаємо, збірна України 16 листопада зіграє в Трнаві заключний матч Ліги націй проти Словаччини, який вже не має турнірного значення, а 20 листопада проведе товариську гру з Туреччиною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-