Андрій Шевченко: На нас чекають важливі матчі, в яких зробимо акцент на молодих футболістів

Андрій Шевченко: На нас чекають важливі матчі, в яких зробимо акцент на молодих футболістів

Укрінформ
16 і 20 листопада футболісти національної збірної України проведуть гостьові поєдинки проти команд Словаччини (в Лізі націй) та Туреччини.

Напередодні сьогоднішнього тренування "синьо-жовтих" на НСК "Олімпійський" з журналістами зустрівся їхній головний тренер Андрій Шевченко, який підкреслив, що в цих зустрічах зробить акцент на перспективну молодь, повідомляє Укрінформ.

"Закінчується рік. Збірній залишилося провести дві гри. Так, турнірні завдання ми вже вирішили, але ці матчі не стали менш важливими, оскільки в них зробимо акцент на наше майбутнє - на молодих футболістів. У кожному з них ми бачимо перспективи. Багато хлопців добре зарекомендували себе у чемпіонаті України, в іграх за "молодіжку". В них, звичайно, ще немає необхідного досвіду, але ми підемо на ризик і надамо талановитій молоді шанси показати себе. Все залежатиме від самих гравців", - сказав Шевченко.

Він також зазначив, що, як і раніше, розраховує на хавбека бельгійського "Сент-Трюйдена" Романа Безуса.

"Збірна України розраховує на Безуса. Він отримав травму, довго не грав, вже набирає кондиції. Постараємося знайти йому позицію на полі", - сказав наставник.

Нагадаємо, поєдинок Ліги націй УЄФА Словаччина - Україна пройде 16 листопада у Трнаві. Початок гри - о 21.45. Зустріч обслуговуватиме суддівська бригада з Чорногорії на чолі з Ніколою Дабановичем.

Турнірне становище у групі перед заключними матчами: Україна - 9 очок (після 3-х ігор), Чехія - 3 (3), Словаччина - 0 (2).

Читайте також: Наставник футбольної збірної Словаччини: Матч з Україною важливий для турнірної ситуації

Збірна України достроково виграла групу В1 і підвищилася у класі турніру Ліги націй.

20 листопада підопічні Шевченка зустрінуться в Анталії у товариському поєдинку з національною збірною Туреччини. Матч розпочнеться о 19.30.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-