Наставник футбольної збірної Словаччини: Матч з Україною важливий для турнірної ситуації

Наставник футбольної збірної Словаччини: Матч з Україною важливий для турнірної ситуації

Укрінформ
Головний тренер збірної Словаччини Павел Гапал провів прес-конференцію напередодні поєдинків його команди з Україною та Чехією. 

До зустрічей Ліги націй УЄФА словаки готуватимуться на власній базі в Шаморині, яка  розташована на відстані 25 км від Братислави, повідомляє прес-службі ФФУ. 

"Ми знаємо становище у групі. Важливі обидві зустрічі, і готуватися ми будемо до кожної окремо. Команда повинна взяти очки у матчі проти України, аби вирушити до Праги з розумінням того, що нам потрібна лише перемога, а не перемога з різницею у два м'ячі. Ми працюватимемо над становленням власного стилю гри. У тренерського штабу є ідеї, які разом із командою постараємося втілити в життя. Матч з українцями надзвичайно важливий з точки зору турнірної ситуації. Я хочу запросити глядачів прийти й допомогти нам на прекрасному стадіоні у Трнаві", - сказав Гапал. 

Нагадаємо, свій останній матч групового раунду Ліги націй збірна України проведе 16 листопада. У Трнаві "синьо-жовті" зіграють із підопічними Гапала, для якого цей поєдинок буде дебютним. Початок гри - о 21.45 за київським часом.

Читайте також: УЄФА протестує систему відеодопомоги на матчі збірних Італії та США

Становище команду у групі перед заключними матчами: Україна - 9 очок (після 3-х ігор), Чехія - 3 (3), Словаччина - 0 (2).

Збірна України достроково виграла групу В1 і підвищилася в класі турніру Ліги націй УЄФА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-