Усик розповів про перемогу над Беллью та подальші плани

Усик розповів про перемогу над Беллью та подальші плани

Укрінформ
Абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі українець Олександр Усик після перемоги над британцем Тоні Беллью заявив, що провів свій найкращий на даний момент бій, але далі хоче відпочити.

Про це передає iSport.ua.

"Кращими стають тільки ті, хто б'ється з кращими. Провів я кращий для себе бій? На сьогоднішній день - так...Мої плани на майбутнє? У мене був важкий рік. Я хочу відпочити з сім'єю, підлікуватися, і лише тоді ми зможемо говорити про майбутнє", - сказав боксер у флеш-інтерв'ю на рингу.

Читайте також: Зінченко підтримав Усика і подарував йому футболку «Ман Сіті»

Він зазначив, що чекав від Беллью того, що було на початку бою - в кінці першого раунду британський боксер діяв активніше. Цей темп він продовжив і в подальшому, вдало влучивши джебом у другому раунді.

"Я чекав від Беллью те, що було на початку бою. Йому нічого було втрачати", - сказав Усик.

Також боксер зазначив, що ставить собі за мету перейти в суперважкий дивізіон.

"Чи вистачить мені сил для суперважкої ваги? Я буду додаткові макарошки їсти і все буде офігенно. Чи ставлю я собі за мету стати абсолютним чемпіоном у надважкій вазі? Звичайно. Потрібно ставити собі цілі. Якщо ми не ставимо собі цілі - ми трухнемо. Ми повинні ставити собі цілі", - заявив Усик.

Читайте також: Бокс: Усик нокаутував Беллью

Нагадаємо: в поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі Олександр Усик переміг нокаутом британця Тоні Беллью.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-