Беллью: Сьогодні Усик повинен продемонструвати щось видатне

Беллью: Сьогодні Усик повинен продемонструвати щось видатне

Укрінформ
Британський боксер стверджує, що мета Усика – комерційний успіх у Великобританії.  

«Почесний» чемпіон WBC Тоні Беллью підкреслив, що Олександру Усику  доведеться продемонструвати свій найкращий бокс, аби перемогти в сьогоднішньому бою. Про це повідомляє BoxingScene.

«Він не може дозволити собі просто виступити в Англії в суботню ніч і піти із нудною перемогою за очками. Усик повинен вийти і зробити заяву, адже інакше не бачити йому бою з Джошуа. Він повинен продемонструвати щось видатне - побити Тоні Беллью. Усику необхідно влаштувати справжні феєрверки в рингу, і це саме те, чого я хочу.

Причина того, чому він прийняв цей бій, полягає в прагненні досягти статусу зірки PPV (платного телебачення) в Великобританії, адже тут можна заробити. Йому потрібно не визнання, а популярність, слава. Йому потрібно те, що є у мене. Олександр робить це тому, що не отримав почестей, яких заслужив.

Читайте також: Усик проти Беллью: вторгнення в Британію

Його можна побити. Я розкрив свій потенціал настільки, наскільки мені дозволили можливості, тому побачимо, наскільки я хороший. Я перестав виснажувати свій організм, перейшовши в цю вагу, і я щиро вірю, що ніхто не зможе мене побити. Дізнаємося про це в суботу. Якщо поб'ю цього хлопця, то стану справжньою машиною, яку не можна перемогти», - розповів Беллью.

Нагадаємо, що боксери вже пройшли офіційну процедуру зважування перед поєдинком, який відбудеться 10 листопада в Манчестері.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-