Австралійка Єлена Докич: Світоліна ніколи не здається, їй треба вигравати турніри Grand Slam

Австралійка Єлена Докич: Світоліна ніколи не здається, їй треба вигравати турніри Grand Slam

Укрінформ
Екс-четверта "ракетка" світу, півфіналістка Вімблдона-1999 австралійка Єлена Докич поділилася думками про гру та перспективи нинішньої четвертої тенісистки в рейтингу WTA українки Еліни Світоліної.

Докич, зокрема, відзначила бійцівські якості Світоліної й порадила Еліні сфокусуватися на турнірах Grand Slam, повідомляє Тенісний портал України. 

"Мені подобається, як грає Світоліна, як рухається на корті. Вона ніколи не здається. Я коментувала пару її матчів на Відкритому чемпіонаті Австралії, і мене вражало, що навіть маючи більш слабку подачу, Еліна знаходила варіанти переможної гри. Зараз вона вміло виходить до сітки, і в цілому - постійно додає варіативності у багатьох компонентах гри. Думаю, що Світоліна все ще розвивається як гравець. Упевнена, що їй варто сфокусуватися на турнірах Grand Slam. Еліні треба постійно доходити до чвертьфіналів, півфіналів. Це дасть більше шансів на перемогу", - заявила австралійка.

Читайте також: Світоліна: Я маю все для того, аби очолити світовий рейтинг

Нагадаємо, 28 жовтня Еліна Світоліна перемогла на підсумковому турнірі Жіночої тенісної асоціації (WTA) у Сінгапурі. У фіналі українка в трьох сетах здолала американську тенісистку Слоун Стівенс - 3:6, 6:2, 6:2.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-