Шапаренко був справжнім плеймейкером у середині поля – французькі ЗМІ

Шапаренко був справжнім плеймейкером у середині поля – французькі ЗМІ

Укрінформ
Поразка французького футбольного клубу "Ренн" від київського "Динамо" (1:3) у вчорашньому матчі Ліги Європи досить сильно розчарувала французів.

Видання France Football, зокрема, порівняло позбавлену натхнення гру "Ренна" із грою ягнят.

"Із грою, позбавленою натхнення, "Ренн" поступився "Динамо" і однією ногою вже за бортом турніру. Ми побачили на полі команду ягнят, а не бійців, які вийшли битися за кваліфікацію. Українці зробили все те, що повинен був зробити "Ренн", щоб домогтися перемоги. Вони комбінували, вміло переводили гру з флангу на фланг, використовували вільний простір в обороні французів. Київське "Динамо", складене з дуже молодих хлопців, майже підлітків, продемонструвало хорошу гру. Невтомний Вербич, творчий Циганков і трохи незграбний Сідклей доставили багато неприємностей обороні "Ренна". Це не кажучи вже про Шапаренка, який був справжнім плеймейкером в середині поля", - цитує France Football zbirna.com

Читайте також: Вербич назвав гру "Динамо" з "Ренном" однією з кращих у сезоні

Як повідомляв Укрінформ, 8 листопада віце-чемпіони України футболісти київського "Динамо" здобули другу перемогу поспіль у груповому турнірі Ліги Європи УЄФА сезону-2018/19. У 4-му турі "Динамо" на столичному НСК "Олімпійський" упевнено обіграло французький "Ренн" з рахунком 3:1. Голами в цьому поєдинку відзначились Беньямін Вербич (13), Віталій Миколенко (68), Микола Шапаренко (72) - Теозон Сібачо (90). У 5-му турі 29 листопада відбудуться матчі "Астана" - "Динамо", "Яблонець" - "Ренн".

Фото: ФК "Динамо"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-