Вербич назвав гру

Вербич назвав гру "Динамо" з "Ренном" однією з кращих у сезоні

Укрінформ
Словенський півзахисник київського футбольного клубу "Динамо" Беньямін Вербич поділився враженнями від перемоги команди над французьким "Ренном" (3:1) в Лізі Європи.

Автор першого голу у ворота французів Беньямін Вербич, зокрема, зазначив, що вважає цей матч одним із кращих у нинішньому сезоні, а його гол є результатом домашньої заготовки.

"Мені здається, ми провели один з найкращих матчів сезону. Ми добре атакували, контролювали м'яч. Але головне - довели справу до кінця. Миколенко і Шапаренко - талановиті хлопці. Миколенко і раніше якісно проводив свої хвилини, коли виходив, а Шапаренко зараз і зовсім в дуже хорошій формі. Вони зараз обидва дуже допомагають команді. Че Че із Сідклеєм - хороші і технічні хлопці. Їм потрібен був час, щоб адаптуватися. Але зараз вони приносять команді велику користь. Я б сказав, що вони заспокоюють нашу гру.

Домашня заготовка? Так, звісно. Ми так уже забивали цього сезону. У нас з Циганковим відмінне взаєморозуміння. Я сказав йому, щоб він подавав туди, і що я буду там", - цитує Вербича прес-служба ФК "Динамо".

Читайте також: Миколенко про гру з "Ренном": Ми билися один за одного і все вийшло

Як повідомляв Укрінформ, 8 листопада віце-чемпіони України футболісти київського "Динамо" здобули другу перемогу поспіль у груповому турнірі Ліги Європи УЄФА сезону-2018/19. У 4-му турі "Динамо" на столичному НСК "Олімпійський" упевнено обіграло французький "Ренн" з рахунком 3:1. Голами в цьому поєдинку відзначились Беньямін Вербич (13), Віталій Миколенко (68), Микола Шапаренко (72) - Теозон Сібачо (90). У 5-му турі 29 листопада відбудуться матчі "Астана" - "Динамо", "Яблонець" - "Ренн".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-