Лише

Лише "Динамо" цього тижня заробило очки Україні в рейтингу УЄФА

Укрінформ
У четвертому турі групових турнірів єврокубків очки для України до таблиці коефіцієнтів УЄФА заробило лише київське "Динамо", яке в Лізі Європи перемогло французький "Ренн" (3:1).

Це дозволило поповнити скарбничку асоціації на 0,4 бала. Втім, на жаль, Бельгія здобула 0,6 бала, тому Україна залишилися на 9-й позиції. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Загалом "Динамо" наразі має 8 очок, "Шахтар" – 6, 4 з яких є бонусами за участь у груповому етапі Ліги чемпіонів, "Ворскла" здобула два пункти, "Зоря" та "Маріуполь" - по 1,5 (у сумі - 19). 

Читайте також: Ліга Європи УЄФА: результати матчів четвертого туру

Ця таблиця формує представництво на єврокубковий сезон-2020/21. Після реформи 7 – 9 асоціації в таблиці коефіцієнтів УЄФА мають абсолютно однакові права в обох єврокубках, а 10-а втрачає певні привілеї - другий призер стартує в Лізі чемпіонів на етап раніше. 11-а позиція не дозволяє асоціації автоматично делегувати свій клуб до групового етапу Ліги чемпіонів. 

Як повідомляв Укрінформ, 8 листопада віце-чемпіони України футболісти київського "Динамо" здобули другу перемогу поспіль у груповому турнірі Ліги Європи УЄФА сезону-2018/19. У 4-му турі "Динамо" на столичному НСК "Олімпійський" упевнено обіграло французький "Ренн" з рахунком 3:1. Голами в цьому поєдинку відзначились Беньямін Вербич (13), Віталій Миколенко (68), Микола Шапаренко (72) - Теозон Сібачо (90).

Читайте також: Миколенко про гру з "Ренном": Ми билися один за одного і все вийшло

У 5-му турі 29 листопада відбудуться матчі "Астана" - "Динамо", "Яблонець" - "Ренн".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-