«Черкаські Мавпи» і «Київ-Баскет» націлені на реванш

«Черкаські Мавпи» і «Київ-Баскет» націлені на реванш

Укрінформ
Матч «Київ-Баскет» - «Одеса» відбудеться в столичному Палаці спорту, початок о 18:00.

У суботу, 10 листопада, Суперліга Парі-Матч готує вболівальникам два цікаві протистояння: «Черкаські Мавпи» приймають на своєму майданчику «Хімік», а «Київ-Баскет» вдома зіграє з «Одесою». Господарі минулого разу програли своїм суперникам і тепер вони матимуть відмінний шанс взяти реванш. Про це повідомляє Укрінформ.

Втім, завдання буде не з простих. «Київ-Баскет» зустрінеться з одеситами після матчу з «Хіміком», тоді як матч команди з Південної Пальміри з «Черкаськими Мавпами» перенесли. Це зробили, щоб розвантажити графік чемпіонів України, адже вони паралельно виступають в єврокубках. До того ж, «Одеса» встигла посилитися Климом Артамоновим, який стартовий відрізок сезону провів в Черкасах.

Читайте також: "Черкаські Мавпи" поступилися "Приштині" у Кубку Європи ФІБА

Перехід Артамонова позначиться і на «Черкаських Мавпах», які наразі лише намацують свою гру в Суперлізі Парі-Матч. В активі команди всього одна перемога в чемпіонаті і стільки ж в єврокубках. Чинний чемпіон України поки що закинув менше всіх очок у внутрішній першості, правда і матчів у «Черкаських Мавп» було менше, ніж у інших команд.

«Будемо намагатися зіграти більш «широким» складом і зробити акцент на захист. Вважаю, що з «Одесою» ми минулого разу пропустили багато легких очок. Попереду ще багато роботи, тому що є помилки, як індивідуальні, так і колективні.

У одеситів сильна команда, добре укомплектована, в тому числі і іноземцями, але багато гравців в команді все ж нові. Проводити паралелі з попереднім нашим матчем не варто, кожна гра зараз не схожа на попередню. Поки що йде період підготовки», - розповів головний тренер «Київ-Баскет» Євген Мурзін.

 «Думаю, з «Черкаськими Мавпами» буде цікавий і видовищний матч. Не виключаю, що все вирішуватиметься на останніх секундах, як це зараз часто буває в Суперлізі Парі-Матч. Зробимо ставку на командну гру.

Читайте також: "Дніпро" заявив Фесенка на матчі Кубка Європи ФІБА

Без всяких сумнівів, усім командам в цих матчах не бракуватиме мотивації. Кожна з них налаштована на перемогу і готова боротися до фінальної серени. Тому вболівальники можуть сміливо розраховувати на захоплюючу боротьбу та відмінне видовище на обох майданчиках», - розповів головний тренер «Хіміка» Віталій Степановський.

Нагадаємо, «Хімік» посідає перше місце в турнірній таблиці Суперліги, вигравши 6 матчів з 9. На другому місці «Київ-Баскет» - 5 перемог в 9 матчах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-