Усик заявив, що не відмовиться від хевівейта і вчиться у Володимира Кличка

Усик заявив, що не відмовиться від хевівейта і вчиться у Володимира Кличка

Укрінформ
Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі український боксер Олександр Усик заявив, що готовий до переходу у суперважку вагу.

Олександр Усик, зокрема, зазначив, що дехто не вірить у його успіх у хевівейті, проте він вчиться у Володмира Кличка багато чому і вдячний за це.

"Багато хто говорить, що у хевівейті мені робити нічого. Мовляв, зростом не вийшов. Але я все життя таке чую: "У тебе те не вийде, у тебе це не вийде". Моя компанія K2 Ukraine підписала угоду з промоутером Джошуа. Думаю, вони вже обговорюють нашу очну сутичку. Я часто спарингував із суперваговиками. Не лише перед боєм з Беллью, але і перед поєдинком з Муратом Гассієвим. Я звик. Я навчився багато чому у Володимира Кличка. Це величезна честь. Він витрачає на мене свій час, вчить багатьом новим речам і секретам", - цитує Усика XSPORT.

Читайте також: Усик і Беллью перед боєм провели відкрите тренування в Манчестері

Як повідомляв Укрінформ, 10 листопада абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі український боксер Олександр Усик проведе у Манчестері на Manchester Arena свій перший захист титулу проти "почесного" чемпіона WBC британця Тоні Беллью. Бій за пояси українця за версіями WBC, IBF, WBO і журналу The Ring розсудить Террі О'Коннор із Великої Британії. Вчора боксери провели відкрите тренування, а у день матчу в Україні відбудеться прем’єра документального фільму "Абсолютний чемпіон" про Олександра Усика.

Фото: BoxingScene

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-