Наставник

Наставник "Карабаха": Вдома "Ворскла" гратиме більш агресивно

Фото
Укрінформ
Головний тренер азербайджанського футбольного клубу "Карабах" Гурбан Гурбанов розраховує на позитивний результат у сьогоднішньому матчі з полтавською "Ворсклою" в 4-му турі Ліги Європи.

Про це Гурбан Гурбанов заявив на передматчевій прес-конференції у Полтаві.

"Буде складна і цікава гра. Я хотів би отримати перемогу в цьому поєдинку. "Ворскла" більш агресивно грає вдома, але і ми сподіваємося перемогти. У мене величезну повагу до "Ворскли" викликає їх тактика. Не вважаю, що вони нижче нас за рівнем. Як би погано ми не зіграли вдома, покажемо більш хорошу гру на виїзді. Готуємося до того, що "Ворскла" буде агресивніша вдома", - цитує Гурбанова Sport Arena. 

Як повідомляв Укрінформ, 8 листопада у Києві та Полтаві пройдуть футбольні матчі 4-го туру групового раунду Ліги Європи за участю "Динамо" і "Ворскли", які зіграють з французьким "Ренном" та азербайджанським "Карабахом". У цих поєдинках букмекери віддають невелику перевагу українським клубам.

Читайте також: Наставник "Ворскли": Завдання виграти Лігу Європи поки немає

Вчора ввечері футболісти "Карабаха" випробували газон стадіону "Ворскли" у Полтаві:

ФК "Карабах" провів передматчеве тренування на стадіоні "Ворскла" у Полтаві. 7 листопада 2018 року/Фото: С.Пустовіт. Укрінформ

Матч київського "Динамо" проти французького "Ренна" на столичному НСК "Олімпійський" о 19.55 транслюватиме телеканал "Футбол 1", а домашню гру полтавської "Ворскли" з чемпіоном Азербайджану "Карабахом" о 22.00 покаже "Футбол 2". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-