Болбат:

Болбат: "Шахтарю" потрібно перемогти у двох поєдинках і все стане на свої місця

Укрінформ
Півзахисник донецького футбольного клубу "Шахтар" Сергій Болбат оцінив шанси команди на вихід із групи в Лізі чемпіонів УЄФА.

Сергій Болбат після вчорашньої поразки від "Манчестер Сіті" (0:6), зокрема, зазначив, що виправдань немає, але у паралельному матчі групи зіграли внічию, тому шанси у команди залишаються.

"Виправдань немає. В цілому провели погану зустріч. У будь-якому матчі, поки рахунок 0:0, концентрація стовідсоткова, а коли пропускаєш, це трохи збиває. Можливо, перший гол і став таким каталізатором. Зараз немає сенсу обговорювати суддівство. Звичайно, була помилка арбітра, і ми йому про це говорили. Напевно, Стерлінг мав сам сказати, що порушення не було, дотриматися фейр-плей, бо це негарно на такому рівні. Але нам треба рухатися далі. У паралельному матчі групи зіграли внічию, так що шанси у нас залишаються. Потрібно перемогти у двох поєдинках, що залишилися, і все стане на свої місця", - цитує Болбата прес-служба ФК "Шахтар".

Читайте також: Степаненко: Гра із "Гоффенгаймом"стане матчем сезону в єврокубках для "Шахтаря"

Як повідомляв Укрінформ, футболісти донецького "Шахтаря" поступилися 7 листопада в гостях "Манчестер Сіті" з рахунком 0:6 у матчі 4-го туру групового раунду Ліги чемпіонів. М'ячі на "Етіхад Стедіум" у Манчестері забили Давід Сільва (13-та хвилина), Габріел Жезус (24, 72 - обидва з  пенальті, 90+2), Рахім Стерлінг (49) та Ріяд Марез (84). У 5-у турі 27 листопада "Гоффенгайм" приймає "Шахтар", а "Ліон" - "Манчестер Сіті". Обидва поєдинки розпочнуться о 22.00.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-