Зінченко здійснив свою мрію – зіграв зі старту за

Зінченко здійснив свою мрію – зіграв зі старту за "Ман Сіті" проти "Шахтаря"

Укрінформ
Півзахисник англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко поділився враженнями від гри проти донецького "Шахтаря" (6:0) в Лізі чемпіонів УЄФА.

Гравець збірної України з футболу Олександр Зінченко, зокрема, зазначив, що вийти у стартовому складі "Манчестер Сіті" було його мрією з того часу, як він залишив "Шахтар".

"Приємно обіграти свою команду з таким рахунком, але я бажаю "Шахтарю" лише найкращого. Це футбол. Добре зіграла наша лінія атаки, і реалізація була на дуже високому рівні.

Грати проти Матвієнка? Дуже непросто. Він футболіст "із головою" і всі рішення приймає дуже швидко, він технічний, швидкий. Я його знаю з 13-ти років, ми граємо разом. У збірній грати з ним завжди приємно, а проти нього - подвійно.

Вихід у старті? Це була моя мрія з того часу, коли я залишив "Шахтар". Було непросто налаштуватися на цю гру, для мене вона була особлива. Після матчу я підтримав хлопців, тому що шанси ще є. Я бажаю їм успіхів. Поки я відчуватиму довіру з боку тренерського штабу, я гратиму тут. Все залежить від мене, праця завжди оплачується. Якщо щодня наполегливо працювати - успіх неминучий. Подивимося, що буде в майбутньому, ніколи не знаєш, що буде завтра", - цитує Зінченка footballua.tv.

Читайте також: Наставник "Манчестер Сіті": Зінченко провів якісний матч

Як повідомляв Укрінформ, футболісти донецького "Шахтаря" поступилися 7 листопада в гостях "Манчестер Сіті" з рахунком 0:6 у матчі 4-го туру групового раунду Ліги чемпіонів. М'ячі на "Етіхад Стедіум" у Манчестері забили Давід Сільва (13-та хвилина), Габріел Жезус (24, 72 - обидва з  пенальті, 90+2), Рахім Стерлінг (49) та Ріяд Марез (84). Українець Олександр Зінченко вийшов на цей поєдинок у стартовому складі "Манчестер Сіті" на позиції лівого захисника і провів на полі всі 90 хвилин.

Фото: shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-