Баскетбол:

Баскетбол: "Мавпи" провели заключне тренування перед грою з "Приштиною"

Укрінформ
Баскетбольний клуб "Черкаські Мавпи" провів заключне тренування у Вільнюсі перед сьогоднішнім матчем із "Приштиною" (Косово).

7 листопада "Черкаські Мавпи" прийматимуть "Приштину" в литовському місті Вільнюс в рамках 4-го туру Кубка Європи FIBA. Свій домашній поєдинок українські баскетболісти проведуть у Вільнюсі через відсутність дипломатичних стосунків між Україною та Косово. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

У тренувальному процесі на Ritas Арені взяли участь 10 гравців черкаського клубу. Є проблеми зі здоров’ям у Ігоря Чумакова, він пропустив попередні тренування через застуду, однак у Вільнюсі вже працював у загальній групі. 

Читайте також: Кубок Європи ФІБА: Букмекери назвали фаворитів у матчах "Дніпра" і "Мавп"

Напередодні гри своїми очікуваннями від матчу поділився головний тренер чемпіонів України Максим Міхельсон:

Як повідомляв Укрінформ, "Дніпро" та "Черкаські Мавпи" сьогодні, 7 листопада, проведуть четверті матчі групового етапу Кубка Європи ФІБА. "Дніпро" на домашньому майданчику зустрінеться з болгарським "Левськи", а "Черкаські Мавпи" у Вільнюсі зіграють домашній поєдинок проти "Приштини" з Косово. У Вільнюсі фаворитом матчу є "Приштина". Коефіцієнти на перемогу команди з Косово складають 1,59 проти 2,43. Матч стартує о 19.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-