Степаненко розповів, як

Степаненко розповів, як "Шахтар" гратиме проти "Манчестер Сіті"

Укрінформ
Півзахисник донецького футбольного клубу "Шахтар" Тарас Степаненко поділився очікуваннями від сьогоднішнього протистояння з англійським "Манчестер Сіті" в рамках Ліги чемпіонів УЄФА.

Тарас Степаненко, зокрема, зазначив, що з такими командами, як "Манчестер Сіті", потрібно грати і не боятися.

"Краще показати хороший футбол, грати як в обороні, так і в атаці, ніж сидіти 90 хвилин у захисті, піти з язиком на плечі й нічого не вивезти з Манчестера. З такими командами потрібно грати і не боятися. "Манчестер Сіті" любить грати з м'ячем і домінувати на полі. Ми це бачили у всіх матчах, в яких вони брали участь. Здається, лише "Ліверпуль" зміг вдома у них м'яч відіграти в минулому розіграші Ліги чемпіонів.

А так, команда постійно контролює м'яч, у них дуже швидкі, технічні, розумні футболісти, які швидко приймають рішення. Тому ідеально, звичайно, нейтралізувати їхні сильні сторони, зіграти грамотно в обороні і використовувати свої моменти в контратаці", - цитує Степаненка tribuna.com

Читайте також: Ісмаїлі: "Шахтар" позитивно налаштований на гру з "Манчестер Сіті"

Як повідомляв Укрінформ, футболісти донецького "Шахтаря" сьогодні, 7 листопада, проведуть четвертий матч у груповому турнірі Ліги чемпіонів УЄФА, в якому на "Етіхад Стедіум" зустрінуться з англійським "Манчестер Сіті". Гру, яка розпочнеться о 22.00, покаже телеканал "Футбол 2". Букмекери в цьому протистоянні віддають тотальну перевагу господарям поля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-