Баскетболісти

Баскетболісти "Мавп" прибули до Вільнюса на матч із "Приштиною"

Укрінформ
Чемпіон України баскетбольний клуб "Черкаські Мавпи" у складі 10 гравців прибув до Вільнюса на матч 4-го туру Кубка Європи FIBA проти "Приштини" з Косово.

Цей домашній матч український клуб проведе у статусі господаря литовської арени Ritas через відсутність дипломатичних відносин України з Косово. Про це повідомляє прес-служба БК "Черкаські Мавпи".

До Литви прибули 10 підопічних головного тренера "Мавп" Максима Міхельсона:
захисники - Олександр Кольченко, Руслан Отверченко, Брендон Янг, Трент Арнетт, Нікіта Руслов, Нікіта Воєвода;
форварди - Іван Ткаченко, Ігор Чумаков;
центрові - Дмитро Скапінцев, Кріс Коуклі.

До аеропорту Вільнюса одночасно прибув і рейс із командою "Приштини". Гравці та тренери навіть встигли привітатися один з одним.

Завтра, 7 листопада, обом клубам потрібна лише перемога. Неофіційно поєдинок між "Черкаськими Мавпами" та "Приштиною" може вважатися центральною грою усього групового етапу. Якщо черкасцям вдасться виграти з різницею у 11 очок, вони зроблять вагомий крок назустріч плей-офф, а перемога "Приштини" дасть можливість косоварам завчасно забронювати собі місце у головній стадії Кубка Європи FIBA.

Читайте також: «Черкаські Мавпи» здобули першу перемогу в Кубку Європи ФІБАлитва

Сьогодні ввечері "Мавпи" випробують майданчик Ritas. На цій арені два роки тому національна збірна України з баскетболу обіграла команду Косово.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-