Світоліна: Я маю все для того, аби очолити світовий рейтинг

Світоліна: Я маю все для того, аби очолити світовий рейтинг

Укрінформ
Четверта тенісистка планети Еліна Світоліна під час сьогоднішньої прес-конференції у Києві розповіола про перспективи очолити рейтинг WTA. 

Вона заявила, що може стати першою, головне - зберігати стабільність, повідомляє Укрінформ.

"У топ-10, топ-15 дуже велика конкуренція. Протягом сезону провідні тенісистки намагаються демонструвати свою найкращу гру. Стабільність для мене завжди у пріоритеті. Наступного сезону прагну виступати більш упевнено, постараюся продемонструвати свої найкращі якості.  Робитиму для цього все на тренуваннях, під час поєдинків на корті. Вважаю, у мене є все для того, аби досягти своєї мрії", - сказала Світоліна.

На запитання про те, що для неї важливіше - виграти турнір Grand Slam, чи стати першою "ракеткою", Єліна відповіла так: "Важке запитання. Напевно, все-таки виграти Grand Slam. Якщо це відбудеться, ти на 99 відсотків станеш "номером один".

Під час прес-когференції міністр молоді та спорту Ігор Жданов вручив Світоліній посвідчення заслуженого майстра спорту України. 

Читайте також: Еліна Світоліна планує зіграти за збірну України з тенісу у лютому

Нагадаємо, 28 жовтня Еліна Світоліна тріумфувала на підсумковому турнірі Жіночої тенісної асоціації (WTA) в Сінгапурі. У фіналі українка у трьох сетах здолала американську тенісистку Слоун Стівенс - 3:6, 6:2, 6:2.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-