Конте вимагає від

Конте вимагає від "Челсі" €23 млн за звільнення до завершення контракту

Укрінформ
Колишній наставник лондонського футбольного клубу "Челсі" Антоніо Конте вимагає від клубу 23 млн євро компенсації за звільнення до завершення контракту.

Про це повідомляє ua-football.com із посиланням на Gazzetta Dello Sport.  

"Колишній наставник "Челсі" Антоніо Конте бажає розірвати довгостроковий контракт із лондонським клубом. Італійський фахівець вимагає від "синіх" компенсації в розмірі 23 млн євро (13 млн за звільнення до завершення контракту, ще 10 млн - за нанесення шкоди репутації)", - йдеться в повідомленні.

У свою чергу юридична служба "Челсі" пред’явила Конте обвинувачення у відповідь за невиконання низки зобов’язань, зокрема спонсорських. Також тренер не паркував свій автомобіль у призначеному місці біля бази й часто запізнювався на прес-конференції.

Читайте також: Антоніо Конте не очолить "Реал", бо керівництво не прийняло його вимоги

Нагадаємо, Антоніо Конте був усунений із посади головного тренера "Челсі" влітку, а його місце посів Мауріціо Саррі. Нещодавно колишній наставник "Ювентуса", "Челсі" та збірної Італії з футболу відмовився очолити мадридський "Реал", бо не дійшов згоди з його керівництвом. Найближчим часом Конте не повертатиметься до роботи, але вже в січні розглядатиме варіанти із працевлаштуванням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-