Менеджер Усика: Олександр залишився у крузервейті заради бою з Беллью

Менеджер Усика: Олександр залишився у крузервейті заради бою з Беллью

Укрінформ
Менеджер Олександра Усика Егіс Клімас заявив, що український боксер не перейшов до суперважкої вагової категорії лише заради бою з британцем Тоні Беллью.

За словами Клімаса, після об'єднання всіх поясів у крузервейті (першій важкій вазі) Усик хотів піднятися до вищої категорії, повідомляє Klitschko-brothers.com

"Можу сказати напевно, що бій з Беллью не стане легкою прогулянкою, - сказав, зокрема, менеджер. - Тоні - дуже хороший боєць. Він був найкращим у першій важкій вазі. У нього не залишилося суперників в цій категорії, і він перейшов до суперважкої. Це багато про що свідчить. Тепер, коли йому кинуто виклик, він повертається в попередню вагу, аби завоювати всі пояси. Олександр також не хоче провести звичайний захист, йому також потрібен виклик. Тому я думаю, що це буде дуже цікавий поєдинок" .

Читайте також: Усик вилетів до Манчестера на бій з Беллью

Нагадаємо, бій Усик - Беллью пройде 10 листопада у Манчестері (Велика Британія). Українець є абсолютним чемпіона світу у крузервейті, а британець володіє титулом "почесного" чемпіона за версією WBC.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-