Стала відома дата першої матчевої зустрічі новоствореної Ліги жіночого боксу

Стала відома дата першої матчевої зустрічі новоствореної Ліги жіночого боксу

Укрінформ
У Києві відбулася прес-конференція, присвячена створенню Ліги жіночого боксу United Lions.

Організатори Ліги оголосили дату першої матчевої зустрічі, яка відбудеться 19 грудня на арені київського Палацу спорту. Суперницями українських "левиць" стануть спортсменки команди Польщі. Про це повідомляє прес-служба Ліги жіночого боксу у facebook.

"Крім видовищних боїв глядачі побачать шоу-виходи спортсменок. Зірковий хедлайнер першої матчевої зустрічі - співачка Дана Соколова, яка запише гімн команди та Ліги і виконає їх наживо 19 грудня у Палаці Спорту", - йдеться в повідомленні.

За словами віце-президента Ліги Мирослави Пеганової, спортивні досягнення українських боксерок не викликають жодних сумнівів, що є заслугою Ukrainian Boxing Federation, Мінмолодьспорту, кропіткої роботи їх тренерів та клубів. Завдання Ліги - показати ці досягнення глядачам та допомогти спортсменкам стати відомими.

Читайте також: В Україні з’явиться перша в Європі Ліга жіночого боксу

Президент Ліги та головний тренер команди Володимир Богатиренко оголосив склад команди U.Lions на першу матчеву зустріч: Анна Охота (вагова категорія до 48 кг), Тетяна Коб (51 кг), Іванна Крупеня (54 кг), Сніжана Холодкова (57 кг), Катерина Рогова (60 кг), Анна Охрей (64 кг), Анна Лисенко (69 кг), Марія Боруца (75 кг), Тетяна Шевченко (81 кг).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-