"Арсенал-Київ" виплатить Литовченку компенсацію за незаконне розірвання контракту

Укрінформ
Сьогодні в Палаті по вирішенню суперечок ФФУ поставлена ​​крапка в справі "Сергій Литовченко проти ФК "Арсенал-Київ".

Тренер Сергій Литовченко домігся у футбольного клубу "Арсенал-Київ" компенсації та виплати заробітної плати за незаконне розірвання контракту. Про це в коментарі Sport Arena повідомив юрист Ілля Скоропашкін, який представляв його інтереси.

"Палата по вирішенню суперечок визнала, що футбольний клуб "Арсенал-Київ" розірвав контракт із Сергієм Вікторовичем незаконно. Нам вдалося домогтися своїх цілей: було вирішено, що клуб виплатить компенсацію Сергію Литовченку за безпідставний розрив контракту в сумі 500 тисяч гривень, а також заборгованості по зарплаті. Причому, до моменту її фактичної виплати.

Також "Арсенал" покараний "трансферним баном" - забороною на дозаявку нових гравців до того часу, поки не виплатить всі, передбачені цим рішенням палатою суперечок. Підсумками засідання ми задоволені, дякуємо за зважене рішення, яке підтвердило правоту Сергія Вікторовича", - сказав Скоропашкін.

Читайте також: Український футболіст Зінченко залишить "Манчестер Сіті" взимку - ЗМІ

Нагадаємо, Сергій Литовченко привів "Арсенал-Київ" до перемоги в Першій лізі України, що дозволило клубу підвищитися у класі. Однак 22 червня 2018 року на посаду головного тренера футбольної команди був призначений італієць Фабріціо Раванеллі. За рішенням Палати суперечок звільнення Сергія Литовченка визнане незаконним.

Фото: arsenal-kyiv.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-