Зінченко: Грати проти

Зінченко: Грати проти "Фулгема" завжди непросто

Укрінформ
Півзахисник збірної України з футболу Олександр Зінченко поділився очікуваннями від сьогоднішнього матчу його англійської команди "Манчестер Сіті" проти "Фулгема".

Олександр Зінченко в коментарі клубній пресі, зокрема, зазначив, що лондонський "Фулгем" показує хороший футбол і грати з ними завжди непросто.

"Звичайно, у нас багато гравців, які не виходили на поле останні кілька тижнів. У цій команді кожен хоче отримати шанс показати свій максимум. Ми – "Манчестер Сіті". Для нас важливе кожне змагання. "Фулгем"? Буде складний матч. Лондонці показують хороший футбол. Дуже організована команда. Діяти проти них завжди непросто", - цитує Зінченка zbirna.com

Зазначимо, що у нинішньому сезоні Олександр Зінченко двічі виходив на поле у ​​складі "Манчестер Сіті". 25 вересня він зіграв в Кубку англійської ліги проти "Оксфорда" (3:0), а 29 вересня взяв участь у поєдинку АПЛ проти "Брайтона" (2:0).

Читайте також: Футбол: Шевченко викликав 9 легіонерів на матч збірної України проти Словаччини

Заключний матч 1/8 фіналу Кубка англійської ліги (Кубок Карабан), в якому "Манчестер Сіті" українця Олександра Зінченка прийме "Фулгем", відбудеться сьогодні, 1 листопада, і розпочнеться о 21.45 за київським часом.

Фото: mancity.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-