Українські баскетболістки 11 листопада розпочнуть підготовку до гри з Болгарією

Українські баскетболістки 11 листопада розпочнуть підготовку до гри з Болгарією

Укрінформ
Головний тренер жіночої збірної України з баскетболу Горан Бошкович розповів про склад команди та плани на підготовку до заключних матчів кваліфікації чемпіонату Європи 2019 року.

Горан Бошкович, зокрема, зазначив, що жіноча збірна готуватиметься у звичному режимі,  а збір розпочнеться 11 листопада.

"Склад на цей відбір можна вважати майже оптимальним, більшість дівчат, на яких я розраховував, підтвердили свою участь на зборах. Будуть відсутні хіба що Бережинська і Мазніченко. У кожної із них є певні особисті проблеми, тому вони не будуть у таборі цього разу. Звичайно будуть Ягупова і Мосс, які є лідерами команди. Я дивився деякі матчі нового чемпіонату у жіночій Суперлізі, робити зараз якісь висновки занадто рано, адже сезон лише розпочався, можу лише констатувати, що чимало молодих гравців виходять на авансцену у своїх клубах. Ми будемо готуватимемося у звичному режимі. Збори розпочнуться 11 листопада у Пущі-Водиці", - цитує Бошковича прес-служба Федерації баскетболу України.

До вирішальних матчів відбору Євробаскета-2019 готуватимуться:
захисники - Аліна Ягупова, ДеАндра Мосс, Олена Самбурська, Аріна Білоцерківська, Юлія Мусієнко;
форварди - Людмила Науменко, Катерина Римаренко, Анна Ольховик, Ольга Яцковець,
Віта Горобець, Олександра Радулович;
центрові - Таїсія Удоденко, Міріам Уро-Нілє.

Читайте також: Українські баскетболістки виграли один поєдинок із трьох на турнірі в Латвії

У листопаді жіноча збірна України з баскетболу проведе заключні матчі кваліфікації Євробаскету-2019. 17 листопада баскетболістки зіграють у Софії проти команди Болгарії, а 21 листопада в Мелільї протистоятимуть місцевій збірній Іспанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-