Участь Фернандо і Степаненка в грі з

Участь Фернандо і Степаненка в грі з "Динамо" знаходиться під питанням

Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека повідомив про кадрову готовність команди до гри з київським "Динамо".

Паулу Фонсека після матчу з донецьким "Олімпіком" (3:2), зокрема, зазначив, що не всі учасники цієї гри вийдуть на поле проти "Динамо", під питанням – Фернандо і Степаненко.

"Я не думаю, що гра з "Олімпіком" була якоюсь репетицією перед матчем з "Динамо". Зовсім інший матч, і я сподіваюся, що поєдинок із "Динамо" буде зовсім іншим. Ми провели значну ротацію, змінили склад. У нас є дискваліфіковані і дуже багато травмованих футболістів. Отримав травму Степаненко, плюс сьогодні Фернандо. Деякі хлопці не вийдуть на матч проти "Динамо", так що я не думаю, що можна говорити про якусь репетицію.

Фернандо підвернув ногу. Не вірю в те, що за два дні він зможе повернутися до гри. Тайсон добре відновлюється, але все ж складно назвати рішенням для матчу з "Динамо". Марлос теж під питанням. Його відновлення проходить не так добре, як у випадку з Тайсоном, і він, швидше за все, не візьме участі. Під сумнівом Степаненко", - цитує Фонсеку прес-служба ФК "Шахтар".

Як повідомляв Укрінформ, 31 жовтня донецьке дербі "Шахтаря" та "Олімпіка"  у матчі 1/8 фіналу Кубка України завершилося вольовою перемогою чинних володарів титулу з рахунком 3:2.

Читайте також: З’явилося промо "Шахтаря" до матчу проти "Динамо"

3 листопада відбудеться черговий раунд протистояння українських грандів "Шахтаря" і "Динамо" в чемпіонаті України. Поєдинок розпочнеться на стадіоні ОСК "Металіст" о 17.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-