Дубль Малиновського допоміг

Дубль Малиновського допоміг "Генку" залишитися лідером у чемпіонаті Бельгії

Укрінформ
Півзахисник збірної України з футболу Руслан Малиновський відзначився дублем і результативною передачею в матчі своєї бельгійської команди "Генк" проти "Антверпена".

Поєдинок "Антверпен" – "Генк" (4:2), в якому Малиновський став справжнім героєм, відбувся 31 жовтня в рамках 13-го туру чемпіонату Бельгії. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Півзахисник збірної України з футболу вийшов у стартовому складі. Після першого тайму його команда поступалася супернику з рахунком 0:2, але два пенальті, які Малиновський реалізував на 56-й та 60-й хвилинах, повернули "Генк" до гри. Третій м’яч також був забитий за допомогою Малиновського: він став автором результативного пасу зі штрафного на Самату. А на останніх секундах той самий Самата добив господарів, встановивши остаточний рахунок зустрічі 4:2.

Завдяки вольовій перемозі "Генк" Малиновського залишився на чолі турнірної таблиці чемпіонату Бельгії і випереджає найближчого переслідувача на 3 очки.

У нинішньому сезоні Руслан Малиновський провів у складі "Генка" 20 поєдинків, забив 10 м’ячів та зробив 7 результативних передач.

Читайте також: Футбол: Шевченко викликав 9 легіонерів на матч збірної України проти Словаччини

Як повідомляв Укрінформ, Руслан Малиновський увійшов до списку 9 легіонерів, викликаних головним тренером збірної України з футболу Андрієм Шевченком на збір, який розпочнеться 12 листопада. 15 листопада футболісти збірної України вирушать до Словаччини, де наступного дня у Трнаві проведуть матч Ліги націй УЄФА з місцевою збірною.

Фото: krcgenk.be

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-