Сьогодні

Сьогодні "Мавпи" проведуть заключну домашню гру в Кубку Європи ФІБА

Укрінформ
Сьогодні чемпіон України баскетбольний клуб "Черкаські Мавпи" проведе третій матч групового раунду Кубка Європи ФІБА.

Суперником підопічних Максима Міхельсона стане титулована румунська команда "Стяуа", яка 21 раз вигравала чемпіонат своєї країни. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

У груповий раунд Кубка Європи FIBA румуни потрапили напряму і, як і "Мавпи", зазнали двох поразок на старті основного етапу турніру.

У "Мавп" продовжують залишатися в лазареті Конєв та Липовцев, проте вже тренується з командою Бояркін, але участь розігруючого у цьому матчі малоймовірна. У сьогоднішньому матчі зможе дебютувати перед домашніми вболівальниками американський новачок черкасців Алан Арнетт, який свій перший матч за "Мавпи" провів в Дніпрі. Ця гра має стати останньою у нинішньому сезону у складі команди для Клима Артамонова, у якого завершується дія контракту.

Читайте також: Баскетболісти "Дніпра" у Фінляндії готуються до матчу Кубка Європи ФІБА

Відзначимо, що матч проти "Стяуа", який розпочнеться у Черкасах о 19.00, стане для "Мавп" заключною домашньою грою у груповому етапі Кубку Європи ФІБА. Номінально домашній матч проти "Приштини" черкасці зіграють у Литві. Через відсутність дипломатичних стосунків з Косово "Мавпи" прийматимуть свого суперника 7-го листопада у Вільнюсі на арені "Летувос Рітас".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-