Футзал: збірна України зіграла внічию у першому спарингу із Францією

Футзал: збірна України зіграла внічию у першому спарингу із Францією

Укрінформ
Збірна України провела перший товариський матч проти збірної Франції, який закінчився внічию з рахунком 1:1.

30 жовтня підопічні Олександра Косенка не втримали зароблену перевагу на початку другого тайму та розписали мирову з командою П’єра Джекі. Про це повідомляє прес-служба Асоціації футзалу України.

Активніше поєдинок розпочала збірна України, але у першому таймі глядачі на арені "Стаб Велодром" у місті Рубе голів не побачили. Другий тайм доволі активно розпочали господарі. Проте рахунок відкрили саме українці: Олександр Педяш пробив по воротах Джамеля Харуна, а останній не зміг втримати м’яч у своїх руках, закинувши його у власні ворота – 0:1.  Після пропущеного м’яча французи не мали інших варіантів, як тиснути на ворота української збірної і на 34-й хвилині підопічні П’єра Джекі таки досягли свого - точним пострілом у дальній кут відзначився Суель Мухудін – 1:1.

Підсумком протистояння у Франції стала нічия з результатом 1:1.

Коментуючи поєдинок, головний тренер збірної України Олександр Косенко зазначив: "Вважаю, що підсумок матчу є закономірним. Свої моменти мали як одна, так і інша збірні. Втім, реалізувати велику частину з них не зуміли як ми, так і вони, забивши по одному голу".

Читайте також: Футзал: збірна України у Франції готується до товариських матчів

Сьогодні, 31 жовтня, о 20.30 обидві збірні проведуть повторний поєдинок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-