Соларі: Немає сенсу порівнювати мене із Зіданом

Соларі: Немає сенсу порівнювати мене із Зіданом

Відео
Укрінформ
Виконуючий обов'язки головного тренера мадридського футбольного клубу "Реал" Сантьяго Соларі не хоче, щоб його порівнювали з колишнім тренером команди Зінедіном Зіданом через схожість у манері їх призначення.

Сантьяго Соларі, зокрема, зазначив, що зараз у "Реала" "делікатний момент", в якому на перший план виходять здібності тренера і характер команди.

"Зідан - відмінна сторінка "Реала", але ми залишимо його на цьому. Немає сенсу порівнювати мене з ним. Робота в "Реалі" - відмінна можливість. Я працював до останньої краплі поту, граючи за клуб, як і багато інших. Це команда чемпіонів, але зараз є проблеми. Це непроста ситуація, і ми повинні виправити її. Це делікатний момент, але саме в такій ситуації на перший план виходять ваші здібності і характер команди", - цитує Соларі terrikon

Нагадаємо, що Зінедін Зідан і Сантьяго Соларі грали в мадридському клубі, перш ніж їх призначили керувати головною командою після роботи в молодіжній команді "Реала" "Кастільї".

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні тимчасовий головний тренер мадридського футбольного клубу "Реал" Сантьяго Соларі провів перше тренування з командою, яка завтра, 31 жовтня, гратиме проти "Мелільї" в 1/16 Кубка Іспанії. 

Читайте також: Сантьяго Соларі провів перше тренування з футболістами "Реала"

Відео прес-конференції Соларі перед матчем проти "Мелільї":

Сантьяго Соларі, який тренує молодіжну команду "Реала" протягом останніх трьох років, став тимчасовим наставником мадридського клубу після звільнення Хулена Лопетегі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-