На кубковому матчі

На кубковому матчі "Минай" – "Динамо" очікується аншлаг

Укрінформ
На матчі "Минай" (Ужгород) – "Динамо" (Київ) 1/8 фіналу Кубка України з футболу очікується аншлаг.

У передмісті Ужгорода, де відбуватиметься поєдинок, в авральному порядку монтують навпроти стаціонарної трибуни на понад 1000 місць ще й тимчасову, де зможуть розміститися близько 3 тисяч глядачів. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Ажіотаж навколо квитків, а також додаткові місця на трибунах вплинуть на ціни, які коливаються від 250 грн до 400 грн. Аби уникнути спекуляцій, квитки продають лише в касах стадіону і не більше двох в одні руки.

За інформацією представників фан-руху "Минай", матч збираються відвідати більше ста прихильників київського "Динамо". Повідомляється, що керівництво ужгородського клубу докладає зусиль, аби приїзд "Динамо" до Закарпаття став подією року. У відмінному стані знаходиться газон стадіону, також відповідають вимогам сьогодення роздягальні. Можна не сумніватися, що й на трибунах пануватиме святкова атмосфера.

Читайте також: Кубок України з футболу: стали відомі суддівські призначення на матчі 1/8 фіналу

Як повідомляв Укрінформ, матчі 1/8 фіналу Кубка України з футболу відбудуться 31 жовтня. Поєдинок "Минай" (Ужгород) – "Динамо" (Київ) розпочнеться на "Минай-Арені" о 14.00, а судитиме його Юрій Іванов (Донецька область). 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-