Футбол: бельгійська преса у захопленні від гри українця Малиновського

Футбол: бельгійська преса у захопленні від гри українця Малиновського

Укрінформ
Півзахисник збірної України Руслан Малиновський увійшов до символічної збірної дванадцятого туру чемпіонату Бельгії (Jupiler Pro League).

За версією більшості спортивних видань Бельгії, український легіонер "Генка" з вищою оцінкою 8,5 бала визнаний кращим гравцем гостьового поєдинку проти льежского "Стандарда" (1:1), повідомляє Zbirna.com

Більше того, нашого земляка, також одноголосно, включено до символічної збірної дванадцятого туру Jupiler Pro League.

"Його ліву ногу недарма називають золотою, - пише популярне франкомовне видання La Derniere Heure. - Саме нею він творив чудеса під час усього матчу, ставши справжнім кошмаром для мексиканського голкіпера "Стандарда" Очоа. Українець був ключовим гравцем середньої лінії "Генка". Головним чином за рахунок його дій гості домінували в центрі поля і створювали господарям одну проблему за іншою. Практично у всіх ігрових ситуаціях Малиновський робив правильний вибір. Його паси майже завжди були точні, гострі та небезпечні ".

Читайте також: Тайсон тренується вже у загальній групі футболістів "Шахтаря"

Нагадаємо, після 12-ти турів "Генк" з 30-ма очками (9 перемог та 3 нічиї) лідирує у чемпіонаті Бельгії, на три пункти випереджаючи "Брюгге".

Фото: krcgenk.be

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-