Хацкевич: Десь удари були непідготовлені, десь не вистачило влучності

Хацкевич: Десь удари були непідготовлені, десь не вистачило влучності

Укрінформ
Головний тренер «Динамо» вкотре розповів про проблеми в атаці.

Головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич прокоментував поразку в матчі чемпіонату УПЛ від ФК «Львів» (0:1). Про це він розповів Football Hub.

«Десь удари були непідготовлені, десь не вистачило влучності. Важко знайти момент для удару, тому що команда повністю відійшла в радіус 25 метрів від своїх воріт. Вільних зон не було, більше намагалися через фланги розкрити.

Навіть ті моменти, які нам вдалося розкрити через фланги, там не було останнього пасу, не могли знайти гравців, які перебували в площині воріт.

Звичайно, матч у Франції забрав чимало сил. Ми і центральну зону освіжили з виходом Че-Че і Сидорчука. Плюс вийшов Піварич, який більш активно мав грати. А решта хлопців, хто швидше відновився, той і вийшов з перших хвилин.

Читайте також: "Динамо" сенсаційно програло "Львову" у футбольній Прем'єр-лізі

Зрозуміло, що зараз ми не можемо грати в більш вертикальний футбол, тому що немає у нас такого форварда, який би чіплявся за верхові м'ячі. Тому більше будуємо гру через низ, навіть передачі, які з флангу йдуть, вони не верхові, а на ближню штангу або на другий темп. Можливо, Бесєдін в цьому плані допоміг би, але на сьогоднішній момент маємо форвардів, які у нас є - Вербич і Супряга. Великих варіантів ми не маємо.

Циганков не мав завдання йти у відбір. Він хороший, коли з м'ячем, ризикує, обігрує. Сьогодні, особливо в другому таймі, він показав, що в хорошій формі, але трошки не вистачило везіння.

Звичайно, боротьба вся попереду. Хлопцям сказав, що ми самі собі створюємо труднощі, самі повинні їх подолати. Ми все одно повинні йти вперед, забути цей результат», - сказав Хацкевич.

Нагадаємо, в матчі 13-го туру УПЛ «Динамо» програло на своєму полі ФК «Львів» 0:1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-