Світоліна: Я грала у чудовий теніс цього тижня

Світоліна: Я грала у чудовий теніс цього тижня

Укрінформ
Українська тенісистка каже, що перемога в Сінгапурі додасть їй впевненості в подальшій кар’єрі.

Українська тенісистка Еліна Світоліна здолала в фіналі Підсумкового турніру американку Слоан Стівенс. Ця перемога стала для неї четвертою у 2018 році після тріумфів у Брісбені, Дубаю та Римі. Українська тенісистка дуже задоволена перемогою на турнірі в Сінгапурі. Але передусім їй сподобався рівень гри, який вона показувала на турнірі. Про це повідомляє Sport Arena.

«Це дуже особливий момент для мене, я грала у чудовий теніс цього тижня. Рада розділити цей момент з усіма вами, друзі. Звісно, Сінгапур на довгий час залишиться у моєму серці.

Хочу привітати Слоан з чудовим сезоном, було круто грати проти тебе тут. Хочу подякувати трибунам. На жаль, це востаннє Сінгапур приймає цей турнір, і це сумно, але дякую вам усім.

Читайте також: Світоліна вперше в кар'єрі виграла Підсумковий турнір WTA

Це дуже особливий момент для мене. Перемога на цьому турнірі принесе мені багато впевненості, я завершила сезон на високій ноті, тому я дуже задоволена», - розповіла Світоліна.

Завдяки перемозі Світоліна завершила сезон на 4-му місці в рейтингу WTA, піднявшись, таким чином, на три позиції. Це перша перемога українки на Підсумковому турнірі, усього в кар’єрі вона виграла 13 титулів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-