Томаш Кендзьора: Після

Томаш Кендзьора: Після "Ренна" одразу концентруємося на "Львові"

Укрінформ
Автор першого голу у ворота французького футбольного клубу "Ренн" (2:1) в матчі 3-го туру групового раунду Ліги Європи захисник київського "Динамо" поділився враженнями від гри.

Томаш Кендзьора в коментарі клубній пресі, зокрема, зазначив, що вдало використав награну комбінацію з Денисом Гармашем, проте гра забрала багато сил, а вже за двва дні потрібно бути готовими до матчу проти ФК "Львів".

"Усі в команді задоволені, що ми вчора нарешті перемогли після прикрих нічий в перших двох турах, коли ми втрачали перемоги на останніх хвилинах. Я задоволений тим, що посприяв цій перемозі, забив м’яч. У цьому моменті потрібно було просто бити по воротах, що я і зробив - і потрапив точно в ціль. Награна комбінація з Денисом Гармашем? Так. Денис добре бачив поле, в останній момент побачив, що я в кращій позиції для удару, і пропустив м'яч.

Якщо чесно, вчорашня гра забрала чимало сил, і зараз відчуваю втому. Але до наступного матчу ще два дні. Зараз потрібно сконцентруватися на відновленні, щоб бути на сто відсотків готовим до гри зі "Львовом". Наступного тижня у нас теж важливі матчі - кубкова гра і дербі з "Шахтарем", потім ще одна зустріч із "Ренном". Графік важкий, але нам потрібно обов'язково виграти всі ці матчі", - сказав Кендзьора.

Як повідомляв Укрінформ, віце-чемпіон України футбольний клуб "Динамо" здобув першу перемогу у груповому раунді Ліги Європи УЕФА. 25 жовтня у третьому турі "Динамо" на виїзді обіграло французький "Ренн" з рахунком 2:1. Голами в київській команді відзначилися Томаш Кендзьора (на 21-й хвилині) і Віталій Буяльський (89), у французів - Клеман Греньє (41).

Читайте також: Клубний рейтинг УЄФА: "Динамо" піднялося на 21 місце, "Шахтар" втратив 1 позицію

28 жовтня "Динамо" зіграє проти ФК "Львів" в рамках 13-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги. Матч розпочнеться на стадіоні НСК "Олімпійський" о 17.00. Наживо його покаже телеканал "2+2".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-