У Ренні довго дивуватимуться поразці від

У Ренні довго дивуватимуться поразці від "Динамо" - французька преса

Укрінформ
Французька преса вражена поразками трьох із чотирьох французьких команд в єврокубках, а програш "Ренна" київському "Динамо" (1:2) вважають незаслуженим.

Французьке видання L'Equipe, зокрема, зазначило, що Ренн протягом багатьох днів дивуватиметься, як його футболісти програли ослабленій команді "Динамо", яка, до того ж, грала у меншості.

"Ліга Європи: Ренн поступається Києву. Протягом ще багатьох днів в Ренні дивуватимуться, як їх команда примудрилася програти київському "Динамо". Гості прибули в Бретань, ослаблені травмами (Бесєдін, Русин, Буено і Циганков). Плюс на 84-й хвилині залишилися вдесятьох. Проте, два удари "Динамо" у площину воріт призвели до двох голів, а шість можливостей "Ренна" втілилися в забиті м'ячі лише одного разу. Шанувальники господарів, звичайно, розчаровані", - цитує L'Equipe zbirna.com

Читайте також: Наставник "Ренна": У нас були проблеми з ефективністю атак у грі з "Динамо"

Як повідомляв Укрінформ, віце-чемпіон України футбольний клуб "Динамо" здобув першу перемогу у груповому раунді Ліги Європи УЕФА. 25 жовтня у третьому турі "Динамо" на виїзді обіграло французький "Ренн" із рахунком 2:1. Голами в київській команді відзначилися Томаш Кендзьора (на 21-й хвилині) і Віталій Буяльський (89), у французів - Клеман Греньє (41). Динамівці догравали матч у меншості - на 84-й хвилині за друге попередження червону картку отримав Володимир Шепелєв. 

Фото: L'Equipe

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-