Українська тенісистка Лопатецька вперше зіграє в 1/4 фіналу 60-тисячника

Українська тенісистка Лопатецька вперше зіграє в 1/4 фіналу 60-тисячника

Укрінформ
Українська тенісистка Дар’я Лопатецька пробилася у чвертьфінал турніру ITF Womens Circuit у Сагенеї (Канада) із призовим фондом 60 тис. доларів.

У другому колі турніру Challenger Banque Nationale de Saguenay із призовим фондом 60 тис. доларів Дар’я Лопатецька перемогла француженку Манон Арканьолі з рахунком 6:0, 5:7, 6:2. Про це повідомляє БТУ.

Поєдинок тривав 2 години 18 хвилин. У стартовому сеті 15-річна українка не дозволила своїй суперниці наблизитися до брейк-поїнту, проте вже у другому сеті тенісистки йшли гейм у гейм, зробивши 7 брейків на двох, але в кінці поєдинку Арканьолі вдалося захистити свою подачу. Вирішальний сет Лопатецька розпочала так само ударно, як і перший, вигравши чотири гейми поспіль. 24-річній француженці вдалося скоротити рахунок, але наступні два гейми залишилися за уродженкою Харкова.

У чвертьфінальному матчі, який стане для Дар’ї Лопатецької дебютним на турнірах із подібним призовим фондом, спортсменка зустрінеться із представницею Франції Джесікою Понше, посіяною в Сагенеї під шостим номером.

Читайте також: Теніс: Лопатецька пройшла у друге коло 60-тисячника в Сагенеї

Хардовий турнір у залі Challenger Banque Nationale de Saguenay - ITF Womens Circuit із призовим фондом 60 тис. доларів триватиме в Сагенеї до 28 жовтня.

Фото: Facebook/ФТУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-