Буяльський: На своєму полі гратимемо з

Буяльський: На своєму полі гратимемо з "Ренном" сміливіше і агресивніше

Відео
Укрінформ
Автор переможного голу у ворота "Ренна" (2:1) у виїзному матчі київського футбольного клубу "Динамо" в Лізі Європи УЄФА Віталій Буяльський поділився своїми враженнями від гри.

Віталій Буяльський, зокрема, зазначив, що "Ренн" грає у силовий футбол, проте динамівцям вдалося реалізувати 2 із 3 моментів і цього вистачило для перемоги.

"У цілому, моментами ми непогано грали, враховуючи, що грали на виїзді. Команда добре оборонялася, терпіла до останньої хвилини. А в кінці дочекалися свого моменту і реалізували його. В принципі, на полі ми побачили те, до чого були готові - вони роблять багато передач з флангів. Можна сказати, що "Ренн" - силова команда. Їх нападники міцні, добре борються і багато чіпляються за м'ячі.

"Динамо" створило три моменти і забило два голи? Бачите, головне - не кількість гольових моментів, а якість їх реалізації. Можна створити один-два моменти і забити, а можна десять - і не реалізувати жодного. Головне - реалізація моментів. Думаю, на своєму полі гратимемо ще краще - сміливіше і агресивніше", - цитує Буяльського прес-служба ФК "Динамо"

Читайте також: "Динамо" у меншості обіграло "Ренн" у матчі Ліги Європи УЄФА

Відео коментаря Буяльського:

Як повідомляв Укрінформ, віце-чемпіон України футбольний клуб "Динамо" здобув першу перемогу у груповому раунді Ліги Європи УЕФА. У третьому турі "Динамо" на виїзді обіграло французький "Ренн" з рахунком 2:1. Голами в київській команді відзначилися Томаш Кендзьора (на 21-й хвилині) і Віталій Буяльський (89), у французів - Клеман Греньє (41). Динамівці догравали матч у меншості - на 84-й хвилині за друге попередження червону картку отримав Володимир Шепелєв. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-