Світоліна: Повинна подякувати Возняцкі, вона змусила мене грати на максимумі

Світоліна: Повинна подякувати Возняцкі, вона змусила мене грати на максимумі

Відео
Укрінформ
Перша ракетка України каже, що перемогла Возняцкі за рахунок агресивності та досвіду.

Українська тенісистка Еліна Світоліна оцінила гру в сьогоднішньому матчі проти Каролін Возняцкі на Підсумковому турнірі WTA. Українка в трьох сетах здолала Возняцкі з Данії, завдяки чому вийшла до півфіналу турніру. Світоліна здобула перемоги у всіх трьох матчах і посіла перше місце в групі. Про це повідомляє btu.org.ua.

«Це був неймовірний матч, важка боротьба. Возняцкі завжди вичавлює з тебе твою найкращу гру. Я повинна їй подякувати, тому що вона змушувала мене грати на максимумі.

Що допомогло мені перемогти? Думаю, по-перше, глядачі і те, що я намагалася грати агресивно. Потрібно було класти м'ячі в правильні кути, все зводилося до того, щоб м'яч за м'ячем переводити через сітку на ту половину корту.

Читайте також: Світоліна виграла Білу групу Підсумкового турніру WTA

У порівнянні з нашим минулорічним матчем зараз я стала спокійніше, тоді занадто нервувала. А у Возняцкі є неймовірний досвід великих матчів. Це був досвід, і я багато чому навчилася. Мені просто потрібно бути спокійною і боротися за кожен м'яч», - розповіла Світоліна.

Наступною суперницею Світоліної стане тенісистка, яка посяде друге місце в Червоній групі. Заключні матчі цієї групи відбудуться завтра, 26 жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-