Хацкевич: В матчі проти «Ренна» розраховую на Вербича

Хацкевич: В матчі проти «Ренна» розраховую на Вербича

Укрінформ
Чи гратиме завтра Вербич – покаже тестове тренування.

Головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич поділився очікуваннями від матчу 3-го туру групового етапу Ліги Європи проти французького «Ренна». Про це повідомляє офіційний сайт «Динамо».

«У суперника часто змінюється поєднання гравців в атаці, ми подивилися чотири їхні матчі. Що стосується стандартів, то група атаки і захисники агресивно грають при стандартах. Концентрація, увага - це найбільше, що потрібно. А ще краще - щоб цих стандартів було якомога менше у наших воріт.

Хворих ми точно не привезли. Що стосується Вербича, то у нього сьогодні тестові тренування. Якщо все буде добре - також розраховую на нього.

Читайте також: Вербич і ще 20 гравців "Динамо" вирушили до Франції на матч із "Ренном"

Сьогодні ми думаємо про «Ренн». У нас починається жорсткий графік, через два дні на третій. Осінь - завжди визначальний період. Так, у нас є планування, але так далеко ми поки не заглядаємо. Завтра - матч з «Ренном». Зіграємо і почнемо підготовку до поєдинку чемпіонату України», - розповів Хацкевич.

Нагадаємо, матч Ліги Європи «Ренн» - «Динамо» зіграють 25 жовтня. Початок – о 22:00. Перед цим поєдинком «Динамо» посідає у своїй групі 3-е місце з 2 очками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-