Баскетбол: сьогодні

Баскетбол: сьогодні "Дніпро" боротиметься за першу перемогу на Кубку Європи

Укрінформ
Сьогодні діючий володар Кубка та Суперкубка України баскетбольний клуб "Дніпро" проведе перший домашній матч групового раунду Кубка Європи FIBA.

Команда Дениса Журавльова гратиме проти 10-разових чемпіонів Греції клубу "Аріс". Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

У "Дніпра", як і у "Черкаських Мавп", які сьогодні гратимуть проти данського клубу "Баккен Бірз", також серйозні кадрові проблеми. Денис Журавльов втратив ключових гравців передньої лінії. Скоріш за все, через травму матч пропустять Олександр Мішула та Павло Ревзін. Залишається в лазареті Микола Вільховецький, який поки що не провів жодного матчу в нинішньому сезоні. Тому велика відповідальність лягатиме на плечі Кожем’янкіна, Шунделя, Закурдаєва та Сизова.

Перший матч Кубка Європи "Дніпро" програв на виїзді болгарському "Лєвські", тож сьогодні команда боротиметься за першу перемогу в груповому раунді.

Читайте також: Баскетбол: "Мавпи" зазнали кадрових втрат перед матчем Кубка Європи в Черкасах

Поєдинок 2 туру групового раунду Кубка Європи ФІБА "Дніпро" - "Аріс" (Греція) відбудеться сьогодні, 24 жовтня, у Дніпрі й розпочнеться о 19.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-