Баскетбол: Близнюк допоможе збірній України в матчах з Іспанією та Словенією

Баскетбол: Близнюк допоможе збірній України в матчах з Іспанією та Словенією

Укрінформ
Український форвард Богдан Близнюк допоможе національній збірній України з баскетболу в рамках наступного ігрового вікна 2-го раунду кваліфікації чемпіонату світу-2019.

23-річний український баскетболіст Богдан Близнюк вперше приєднається до лав чоловічої збірної, на яку чекають матчі відбору проти Словенії (29 листопада) та Іспанії (4 грудня). Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Раніше Близнюк був у розширеному складі національної збірної України, але вперше приєднається до табору команди в листопаді. Сьогодні, 23 жовтня, басктеболіст вчергове підтвердив свій приїзд до збірної. FIBA вже зареєструвала баскетболіста на майбутнє ігрове вікно кваліфікації ЧС-2019.

Влітку після чотирьох років в студентському баскетболі Богдан Близнюк спробував свої сили в складі клубу НБА "Лос-Анджелес Кліперс", в таборі якого працював в рамках Літньої ліги. Професійну кар’єру він розпочав в Ізраїлі, де підписав контракт із клубом "Бней Гарцлія".

Читайте також: Баскетбол: Михайлюк дебютував за "Лейкерс" у НБА

Нагадаємо, що домашній матч збірної України з баскетболу проти Словенії в рамках 2-го раунду кваліфікації чемпіонату світу-2019 відбудеться 29 листопада у Запоріжжі. Гру прийматиме оновлений ПС "Юність". Квитки вже у продажу.

Фото: goeags.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-