Фонсека: Ми втратили Тайсона і Марлоса, Ісмаїлі - під питанням

Фонсека: Ми втратили Тайсона і Марлоса, Ісмаїлі - під питанням

Фото
Укрінформ
В матчі проти «Ман Сіті» за «Шахтар» не зіграють ключові виконавці.

Головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека поділився очікуваннями від матчу Ліги чемпіонів проти «Манчестер Сіті». Про це повідомляє сайт «Шахтаря».

«Якщо говорити про Тайсона і Марлос - ми втратили два, можливо найважливіші елементи в команді. Ісмаїлі також під питанням. Але ми постараємося грати тими силами, які у нас є. Тактична схема не зміниться.

Передматчеві прес-конференції ФК "Манчестер Сіті", ФК "Шахтар" та тренування "містян" у Харкові / Фото: В'ячеслав Мадієвський, Укрінформ

Чи зіграємо ми першим номером? Намагаємося не зраджувати своїм принципам і своїй грі. Не дивлячись на те, граємо ми проти «Манчестер Сіті», або іншої команди. Завтра буде складно, потрібно розуміти, наскільки «Ман Сіті» сильна команда. Можливо, деякий час ми захищатимемося і гратимемо без м'яча. Але при найменшій можливості проявити ініціативу і показувати свій футбол - ми будемо це робити.

Читайте також: Букмекери дали прогноз на гру Ліги чемпіонів УЄФА "Шахтар" - "Манчестер Сіті"

Інші кадрові проблеми? Ні. Решта всі готові. Але ми зараз переживаємо такий складний час, що отримав травму навіть мій помічник.

Ми повинні бути уважними. Ми прекрасно знаємо, що може «Манчестер Сіті». У будь-який момент будь-який їхній гравець може розбалансувати нашу гру», - розповів Фонсека.

Нагадаємо, матч ЛЧ «Шахтар» - «Ман Сіті» зіграють 23 жовтня у Харкові. Початок – о 22:00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-