Марлос може не зіграти проти

Марлос може не зіграти проти "Манчестер Сіті" через ушкодження

Фото
Укрінформ
Півзахисник донецького футбольного клубу "Шахтар" може пропустити завтрашню гру команди у Харкові проти англійського "Манчестер Сіті".

Як стало відомо zbirna.com, Марлос отримав ушкодження в ході підготовки до матчу 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів УЄФА "Шахтар" – "Манчестер Сіті".   

Напередодні зустрічі "гірники" провели відкрите тренування на полі заміського комплексу "Святошин". Після теоретичного заняття футболісти "Шахтаря" більше години займалися на газоні. Програма включала розминку, кілька тактичних вправ і відпрацювання дій при розіграші стандартів.

Відкрите тренування "Шахтаря" 22 жовтня 2018 року/Фото: ФК "Шахтар"

Майбутній поєдинок матиме для команди важливе турнірне значення. Сьогодні ввечері делегація клубу вилетить до Харкова, де о 18.30 відбудеться офіційна передматчева прес-конференція головного тренера "Шахтаря" Паулу Фонсеки. На питання журналістів також відповість захисник Микола Матвієнко.

Читайте також: Тайсон: Скоро знову побачите мене на полі

Як повідомляв Укрінформ, пізно ввечері 21 жовтня до Харкова прибули 21 футболіст "Манчестер Сіті", у тому числі український півзахисник Олександр Зінченко. Поєдинок "Шахтар" – "Манчестер Сіті" 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА відбудеться у Харкові у вівторок, 23 жовтня, і розпочнеться о 22.00. Судитиме матч іспанська бригада арбітрів на чолі з Карлосом дель Серро. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-