"Львів" просить ФФУ відмінити червону картку Дуарте до матчу з "Динамо"

Відео
Укрінформ
Футбольний клуб "Львів" звернувся до Комітету арбітрів Федерації футболу України із проханням надати оцінку професійним діям Костянтина Труханова, який судив матч 12-го туру УПЛ проти ФК "Арсенал-Київ".

Зокрема, мова йде про неналежне трактування арбітром ігрових епізодів, що призвели до вилучення форварда львівського клубу Бруно Дуарте. Про це повідомляє прес-служба ФК "Львів".

"Львів" також просить розглянути можливість участі Бруно Дуарте у матчі 13-го туру Прем’єр-ліги з київським "Динамо", оскільки вважає дисциплінарні санкції арбітра по відношенню до нього помилковими.

"На 31-й хвилині Бруно Дуарте вів боротьбу за верховий м'яч із захисником команди гостей Данилом Сагуткіним. Пан Труханів оцінив цю боротьбу як удар з боку Бруно, за який варто дати попередження. Але повтор чітко демонструє, що 9-й номер "Львова" ніяким чином не завдавав удар в сторону гравця киян, а тим більше не було торкання особи, за яку пізніше тримався Сагуткін. Ця картка є повністю несправедливою і не має ніяких обгрунтованих підстав.

Також відзначимо, що і в іншому епізоді, де Бруно Дуарте отримав друге попередження, тобто і видалення, на наш погляд, є помилкою головного арбітра. Бруно йшов в прохід і обігравав Юрія Вакулка, який відверто зривав атаку львів'ян і вдарив по ногах Бруно, який в падінні вже більше по інерції, в боротьбі за м'яч, вдарив ногу Владислава Дубінчака. Проте, в діях Бруно не було ніякого наміру, він не хотів травмувати опонента або спеціально порушити правила, а навпаки, саме на ньому порушував правила гравець суперника за секунду до дій з боку Бруно.

Цим самим два попередження, які привели до видалення, були необгрунтованими і, більш того, позбавляють нас кращого бомбардира команди на наступний тур (важкий і важливий матч з "Динамо")", - йдеться у зверненні.

Читайте також: "Львів" обіграв "Арсенал-Київ" у чемпіонаті України з футболу

Відео вилучення Дуарте:

Як повідомляв Укрінформ, футбольний клуб "Львів" з мінімальним рахунком 1:0 переміг вдома "Арсенал-Київ" у матчі 12-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги. Вирішальний м'яч на "Арені Львів" забив бразильський форвард господарів Бруну Дуарте, який відзначився на 36-й хвилині. Поєдинок 13 туру УПЛ "Динамо" – "Львів" відбудеться 28 жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-