Футбол: Зінченко може зіграти проти

Футбол: Зінченко може зіграти проти "Шахтаря" в незвичній для себе ролі

Укрінформ
Український півзахисник англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко може зіграти за свою команду проти донецького "Шахтаря" в незвичній для себе ролі.

У матчі 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів УЄФА "Шахтар" – "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко може вийти на позиції правого захисника замість Кайла Вокера, який отримав пошкодження. Таку можливість не виключає головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола.

"Сподіваюся, Вокер зможе зіграти, але він повернувся зі збірної Англії з болем у м'язі та паху. У нас не так багато варіантів того, хто може зіграти на правому фланзі оборони. Якщо не зможе Стоунз, то можливо це буде Алекс Зінченко, хоча він і лівша", - цитує Гвардіолу Sport Arena

Читайте також: Футбол: Зінченко з "Манчестер Сіті" прибув до Харкова

Як повідомляв Укрінформ, пізно ввечері 21 жовтня до Харкова прибули 21 футболіст "Манчестер Сіті", у тому числі український півзахисник Олександр Зінченко. Поєдинок "Шахтар" – "Манчестер Сіті" 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА відбудеться у Харкові у вівторок, 23 жовтня, і розпочнеться о 22.00. Судитиме матч іспанська бригада арбітрів на чолі з Карлосом дель Серро. 

Фото: Footboom

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-